Profil | Salgs- og leveringsbetingelser | Kontakt os | Indeks | Forside
Danmark Norge EU
Søg         
0 varer i din kurv

» Varekatalog
MASSEY-FERGUSON
FORDSON/FORD
FERGUSON 26-31
INTERNATIONAL
BUKH
DAVID-BROWN
VOLVO
DEUTZ
BOLTEVARER/VÆRKTØJ
DÆK, OLIE OG BATTERIER
MALING
BRUGT-LAGER
KABINE-KOMPONENTER
» Firma-profil
» Kontakt os
» Betaling og levering
» NYHEDER
» Home
» Sitemap
   
 

Profil

 
 
Veterantraktordele.dk er en web-butik under MF-TRAKTORDELE, import/export, ejet af Michael Føns. " Jeg har arbejdet med Ferguson og MF-traktorer siden engang sidst i firserne, og har siden 1990 handlet med nye og brugte dele, så jeg er et kendt ansigt".
Formålet med web-butikken er at Du som kunde kan sidde i ro og mag og se alle vore varer. Dette gør det hele nemmere for alle, og vi kan få bedre tid til at pakke varer ned til dig, og passe telefonen. Vi vil løbende opdatere vort varesortiment, så butikken altid er fyldt med de rigtige varer til den rigtige pris. Husk at alle vore opgivne priser er netto kontant, inkl. moms og afgifter.
Du er også velkommen til at ringe på Tlf.  7558 2631 og forespørge på dele til dit traktorprojekt.
Vi har altid vort lager godt fyldt med de gængse dele, og da vi flere gange ugentligt får varer fra vore leverandører i bl.a. Tyrkiet, Indien, USA, England, Italien og Tyskland, kan de øvrige dele hurtigt leveres. Dog sker det at enkelte varenumre kommer i restordre fra leverandør, disse vil så blive eftersendt. For at få lagerstatus på en vare, skal du altid ringe eller e-maile til os. God fornøjelse med indkøbene.

Venlig hilsen Michael Føns og hjælpere.
 
MF-Traktordele, v. Michael Føns, Farrisvej 1A, Ødis-Bramdrup, 6580 Vamdrup.
Ordre-tlf: 7558 2631  Email:  CVR-nr.: DK-19970639
Vareafhentning kun efter aftale.