Profil | Salgs- og leveringsbetingelser | Kontakt os | Indeks | Forside
Danmark Norge EU
Søg         
0 varer i din kurv

» Varekatalog
MASSEY-FERGUSON
FORDSON/FORD
FERGUSON 26-31
INTERNATIONAL
BUKH
DAVID-BROWN
VOLVO
DEUTZ
BOLTEVARER/VÆRKTØJ
DÆK, OLIE OG BATTERIER
MALING
BRUGT-LAGER
KABINE-KOMPONENTER
» Firma-profil
» Kontakt os
» Betaling og levering
» NYHEDER
» Home
» Sitemap
   
 

 
TAK FOR DIN ORDRE. BEMÆRK VENLIGST: UMIDDELBART EFTER DIN BESTILLING BLIVER DER AUTOMATISK SEND EN ORDREBEKRÆFTELSE TIL DIN MAIL-BOX. MEN ER DENNE HOS HOTMAIL, LIVE-MAIL, YAHOO ETC. VIL DEN HAVNE I MAPPEN MED JUNK-MAIL / U-ØNSKET POST / SPAM, SÅ HUSK AT TJECKE DISSE BAKKER OGSÅ. Modtager du ikke nogen mail, så send os en alm. tekstmail, hvor du rykker for manglen, og vi kan returnere en ordrebekræftelse til dig. På forhånd tak. De bestilte varer vil blive afsendt indenfor 4 arbejdsdage, forudsat at vi har dem på lager. Kan leveringstiden ikke overholdes sender vi en E-mail til dig.
Husk at priserne i div. annoncer er med forbehold mod prisændringer, den aktuelle dagspris er den der opgives i Web-butikken!
Forbehold mod udsolgte varer. Vi sender en E-mail med forventet leveringsdato.
Når du har afgivet bestilling får du en e-mail retur med en bestillingsbekræftigelse og en vedhæftet fil, som kan udprintes. Herpå står et ordrenr.
 Forudbetaling via kontooverførsel:  Beløbet bedes indsat på vor konto i Danske Bank:  9705-0010221633.  Husk at angive ordrenummeret fra den tilsendte Bestillings-bekræftelse.
Når betaling er registreret afsendes varer med Fragtbil eller Post. Husk at opgive et sted hvor Postmanden kan stille din pakke, og vi sender pakken med Flexlevering så typisk vil pakken blive afleveret på din adresse, så du slipper for køreturen til Posthuset.
Efter 2 indkøb i Web-shop kan du få oprettet konto med 8 dages kredit. Dit telefonnr er dit kontonr.
 
 
MF-Traktordele, v. Michael Føns, Farrisvej 1A, Ødis-Bramdrup, 6580 Vamdrup.
Ordre-tlf: 7558 2631  Email:  CVR-nr.: DK-19970639
Vareafhentning kun efter aftale.